ARVEDO
FAO 350 | dentat
| Caracteristici morfologice si tehnice | |
|---|---|
| Textura bobului | key trait 1 key message 1 key…3 |
| Utilizare | key message 1 |
| Nr de boabe pe rand | key…3 |
| Nr. de randuri de boabe | 16-18 |
| Masa a o mie de boabe (la recoltare) | |
| Ritmul de crestere in primele faze de vegetatie | |
| Nivelul caracterului "staygreen" | |
| Factori de vigoare, toleranţă şi rezistenţă | |
|---|---|
| Toleranţă faţă de sfâşierea frunzelor (Helminthosporium turcicum) | |
| Toleranţă faţă de putregaiul tulpinilor (Erwinia sp.) | |
| Rezistenta la temperaturile scazute din primavara | |
| Vigurozitate | |
| Rezistenţa faţă de cădere | |
| Rezistenţa faţă de frângerea tulpinilor | |
| Caracteristici tehnologice | |
|---|---|
| Densitate in conditii de irigat | 70.000 - 80.000 boabe germinabile / ha |
| Densitate in conditii de neirigat | 60.000 - 70.000 boabe germinabile / ha |
| Pretabilitatea pentru siloz | |