• Un Catalog pentru

  Hectarul tău de Nota 10!

  Cu ocazia a 10 ani de activitate și dedicare în domeniul agricol, a vem plăcerea de a vă oferi un material exclusiv, care scoate în evidență cele mai importante varietăți din portofoliul nostru.
 • Pentru culturi de nota 10!

  Achiziționați varietăți ameliorate inclusiv în România pentru a face față unui spectru larg al condițiilor de cultură.
 • Cultura ta de

  Floarea-soarelui de nota 10!

  Comandați hibrizi de ultimă generație, cu stabilitate productivă ridicată chiar și în condiții de cultură succesivă. Un sac GRATUIT la fiecare 10 saci de semințe achiziționați.
 • Cultura ta de

  Porumb de nota 10!

  Descoperiți gama noastră de hibrizi ameliorați local, cu o platicitate ecologică deosebită în diferite condiții de cultură. Transport GRATUIT pentru comenzi de min. 60 saci de semințe.
 • Cultura ta de

  Soia de nota 10!

  Oferim cu titlu gratuit bacterizantul pentru asimilarea azotului atmosferic în sol. Toate soiurile noi de soia sunt puse la dispoziție cu tratamente premium ale semințelor (Optifit sau FixFertig) exclusiv preinoculate.

  Donau Saat Romania - Calitate și tradiție!

  Fiecare poveste are un inceput! Povestea noastra a inceput in urma cu 5 ani, atunci cand 2 principali actori ai ameliorarii plantelor de cultura au decis sa-si uneasca eforturile si sa investeasca inca o data in agricultura romaneasca. Saatbau Linz, o cooperativa cu peste 3000 de membrii fermieri si Probsdorfer Saatsucht, o prestigioasa afacere de familia, au decis, cu incredere si convingere, ca floarea soarelui este o cultura a carei importanta strategica merita o investitie pe masura.

  Diferențiatori

  Donau Saat se constituie ca o sursă de solutii pentru producatorii agricoli care cauta imbunatatirea performantelor si a profitabilitatii pentru fiecare hectar aflat in exploatare.

  Ne mandrim cu elementele care ne diferentiaza fata de restul companiilor de profil si cu care putem sa contribuim la succesul fermei dumneavoastră.

  Cercetare

  Unul din principalii piloni ai Donau Saat îl reprezintă programul autohton de ameliorare a hibrizilor de floarea soarelui.

  Munca a început în 2004 la Dragănești-Vlașca, județul Teleorman. Misiunea din momentul demarării programului a fost de a obține hibrizi valoroși de floarea soarelui, stabili și adaptați diferitelor condiții specifice din areale de cultură locale (din România şi bazinul Mării Negre).

  Producere

  Exista în cadrul întregului portofoliu de varietăți al Donau Saat soiuri și hibrizi care au căpătat aprecierea cultivatorilor în toată țara datorită caracteristicilor ce asigură stabilitata producțiilor. Acestea intră într-un portofoliul restrâns de mare rulaj pentru care Donau Saat desfăşoară în România programe de producere a seminţelor.

  Aceasta ne dă oportunitatea de a urmări cu atenție fiecare verigă din procesul de producere și condiționare pentru a putea interveni când și unde este cazul.

  Get started

  If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.