Donau Saat Romania – Calitate si Traditie!

Nu sunt doar cuvinte mari, sunt realitatea de zi cu zi aici, la noi, la Donau Saat. Si mai e ceva, la fel de important: foarte multa munca. Ale carei rezultate incep sa se vada, in numarul in crestere al clientilor fideli, indragostiti de produsele noastre, incantati de performantele geneticii noastre !

Fiecare poveste are un inceput! Povestea noastra a inceput in 2014, atunci cand 2 principali actori ai ameliorarii plantelor de cultura au decis sa-si uneasca eforturile si sa investeasca inca o data in agricultura romaneasca. Saatbau Linz, o cooperativa cu peste 3000 de membrii fermieri si Probsdorfer Saatsucht, o prestigioasa afacere de familia, au decis, cu incredere si convingere, ca floarea soarelui este o cultura a carei importanta strategica merita o investitie pe masura.

Foto homepage 2
Foto homepage 12

Asa s-a nascut Donau Saat Romania, o echipa minunata, de oameni inimosi, specialisti pasionati alaturi de de care si cu care pasim, impreuna, cu incredere si ambitie catre locul pe care ni-l dorim al nostru, in peisajul vast si complex al agriculturii romanesti. Peisaj in care, suntem mandrii sa investim, in fiecare an, bucurandu-ne, alaturi de partenerii nostri de rezultatele efortului nostru

Cu fiecare an, cu fiecare sezon care trece, portofoliul nostru de produse creste la randul lui, oferindu-ne satisfactia de a putea spune ca nu exista specie de cultura din care sa nu putem oferi clientilor nostri macar unul sau doua soiuri ori hibrizi performanti! Si la toate acestea, adaugam calitatea materialului semincer, pe care ne straduim si ne-o le dorim impecabila.

Calitate, traditie, efort! Si inca ceva, la fel de important: respect! Respect pentru clientii nostri, indiferent unde s-ar afla, idiferent de dimensiunile fermelor sau nivelul tehnologic. Tuturora, in egala masura, ne straduim sa le fim cat mai aproape, sa le oferim cele mai bune solutii agronomice si agotehnice, la cele mai bune preturi.

Va multumim tuturor celor care, fiecare in felul sau, ati fost si sunteti in continuare alaturi de echipa Donau Saat!  Promisiunea noastra este ca vom incerca, in continuare sa fim alaturi de toti cei care cred in produsele noastre ! Increderea voastra ne face sa ne dorim sa fim mereu la inaltime !

Foto-homepage-14-crop-2

Spor in toate !
Echipa Donau Saat !