Caracteristici morfologice si tehnice | |
---|---|
Potențial de producție | |
Calitatea producţiei | |
Tipul spicului | nearistat, lung și lax |
Înspicare | |
Maturitate | |
Înălțimea plantei | joasă / 60-70 cm |
Capacitate de înfrăţire | |
Număr de boabe în spic | |
Masa a o mie de boabe (grame) | |
Masa hectolitrică (kg/hl) | |
Conținut de proteină | |
Gluten | |
Indice de sedimentare | |
Indice de cădere | |
Capacitate de absorbţie a apei | |
Grupa de calitate a aluatului |
Factori de vigoare, toleranţă şi rezistenţă | |
---|---|
Toleranța față de ger | |
Rezistența la înclinare și cădere | |
Rezistenţa la încolţirea în spic | |
Toleranța față de Blumeria (făinare) | |
Toleranța față de P. striif. (rugină galbenă) | |
Toleranța față de P. rec. (rugină brună) | |
Toleranța față de Septoria t. | |
Toleranța față de Septoria n. | - |
Toleranța față de Fusarium |
Recomandat in toate zonele de cultură a grâului . Nu necesită utilizarea regulatorilor de creștere ; se recomandă aplicarea T3 în cazul aparitiei conditiilor favorabile bolilor de spic si frunza stindard.
Caracteristici tehnologice | |
---|---|
Potenţial productiv în zone aride | |
Potenţial productiv în zone umede |
Detalii suplimentare la echipa de comercială și în rețeaua partenerilor
Dan Florea
Director zonal de vanzariAlba, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureș, Sibiu,
George Peleneagra
Director zonal de vanzariBacău, Buzău, Galați, Vrancea,
Ion Megheles
Director zonal de vanzariArad, Bihor, Caraș-Severin, Satu Mare, Timiș,
Ionela Dunaroaia
Director zonal de vanzariBrăila, Buzău, Călărași, Constanța, Ialomița, Tulcea,
Ionut Paraschiv
Director zonal de vanzariArgeș, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Teleorman,
Mihai Vintu
Director zonal de vanzariBacău, Botoșani, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Vrancea,
Nicoleta Boghici
Director zonal de vanzariDolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea,