Caracteristici morfologice si tehnice | |
---|---|
Potențial de producție | |
Calitatea producţiei | |
Tipul spicului | aristat, lung, lax, cu forma nutanata |
Înspicare | |
Maturitate | |
Înălțimea plantei | mare / 80-90 cm |
Capacitate de înfrăţire | |
Număr de boabe în spic | |
Masa a o mie de boabe (grame) | |
Masa hectolitrică (kg/hl) | |
Conținut de proteină | |
Gluten | |
Indice de sedimentare | |
Indice de cădere | |
Stabilitatea aluatului | |
Alungirea aluatului | |
Deformare | |
Volum aluat | |
Grupa de calitate a aluatului |
Factori de vigoare, toleranţă şi rezistenţă | |
---|---|
Toleranța față de ger | |
Rezistența la înclinare și cădere | |
Rezistenţa la încolţirea în spic | |
Toleranța față de Blumeria (făinare) | |
Toleranța față de P. striif. (rugină galbenă) | |
Toleranța față de P. rec. (rugină brună) | |
Toleranța față de Septoria t. | |
Toleranța față de Septoria n. | |
Toleranța față de Fusarium |

Caracteristici tehnologice | |
---|---|
Zonare și recomandări | "Recomandat in toate zonele de cultură a grâului. Nu necesită utilizarea regulatorilor de creștere; se recomandă aplicarea T3 în cazul dezvoltării unor condiții favorabile." |
Potenţial productiv în zone aride | |
Potenţial productiv în zone umede | |
Norma de semănare | 350 - 450 b.g./mp |
Detalii suplimentare la echipa de vânzări
Dan Florea
Director zonal de vanzariAlba, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureș, Sibiu,
Eduard Baciu
Director zonal de vanzariBacău, Galați, Vaslui, Vrancea,
Ion Megheles
Director zonal de vanzariArad, Bihor, Caraș-Severin, Satu Mare, Timiș,
Ionela Dunaroaia
Director zonal de vanzariBrăila, Buzău, Călărași, Constanța, Ialomița, Tulcea,
Ionut Stefan
Director zonal de vanzariArgeș, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Teleorman,
Mihai Vintu
Director zonal de vanzariBacău, Botoșani, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Vrancea,
Nicoleta Boghici
Director zonal de vanzariDolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea,