Urmăriți catalogul de produse Donau Saat. Gamă largă de semințe pentru fermierii români

Donau Saat este una dintre companiile din România care desfășoară an de an programe de ameliorare și care oferă fermierilor români zeci de soiuri și hibrizi cu potențial ridicat de producție.

Donau Saat are soluții pentru fiecare cultură, iar Catalogul de Produse conține zeci de variante pentru fermele din România. Floarea-soarelui ocupă un loc important în portofoliul companiei, atât în ceea ce privește maturitățile, cât și în ceea ce privește principalele lor caracteristici din punct de vedere al toleranței la cele două ingrediente active consacrate: imazamox și tribenuron metil.

Donau Saat are în acest moment omologați un număr de peste 20 de hibrizi de floarea-soarelui. Sunt hibrizi autohtoni, deci clienții care au proiecte cu finanțări europene îi pot folosi cu încredere. În același timp, sunt hibrizi cu totul și cu totul deosebiți, cu performanțe absolut comparative și asemănătoare cu cele ale marilor companii din agricultura mondială, extrem, extrem de bine echipați pentru a performa în condițiile pedoclimatice ale României, și aici, într-adevăr, avem hibrizi cu o toleranță cu totul și cu totul deosebită la seceta și arșiță, hibrizi de productivitate mare și foarte mare”, a explicat Constantin Radu, administrator Donau Saat.

 

Performanța hibrizilor Donau Saat a fost confirmată și de către Institutul de Stat pentru Testarea și Înregistrarea Soiurilor, care a catalogat hibridul Inasol ca martor oficial în testări.

 

Consultați Catalogul de Produse Donau Saat pentru a vedea particlaritățile fiecărui hibrid sau ale fiecărui soi, la adresa: www.binealegibineculegi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.